Endless

Met Endless bundelen we de expressieve kracht en het tijdloze esthetisch aspect van beton. Dit materiaal heeft zijn stempel reeds jarenlang gedrukt in de wereld van architectuur. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in hedendaags design omwille van zijn eindeloze mogelijkheden in kleurcontrasten en grafische effecten. De oorsprong van Endless vind je terug in de observatie van industriële omgevingen en grootstedelijke gebieden. Daaruit vormt zich een herinterpretatie van beton op grès-porcellanato. Dit materiaal is erg veelzijdig en duurzaam zowel qua technische als esthetische mogelijkheden. De unieke kleuren en oppervlaktestructuren van deze collectie bieden u de ultieme beleving van echt beton en integreren zo uw persoonlijkheid binnen de ruimte. Naast de traditionele formaten, bieden de XXL slabs een subtiele variatie in kleur en zorgen zo voor een tijdloos en uniek vloeroppervlak. De tegels zijn zowel geschikt voor de vloer als de wand. De grootformaat varianten kunnen dienst doen als oppervlaktebekleding voor meubels, desks en verschillende andere toepassingen. De mogelijkheden met deze serie keramische topproducten zijn eindeloos!

Ontdek Endless bij een Qstone verkooppunt in uw buurt.

Met Endless bundelen we de expressieve kracht en het tijdloze esthetisch aspect van beton. Dit materiaal heeft zijn stempel reeds jarenlang gedrukt in de wereld van architectuur. Daarnaast speelt het een belangrijke rol in hedendaags design omwille van zijn eindeloze mogelijkheden in kleurcontrasten en grafische effecten. De oorsprong van Endless vind je terug in de observatie van industriële omgevingen en grootstedelijke gebieden. Daaruit vormt zich een herinterpretatie van beton op grès-porcellanato. Dit materiaal is erg veelzijdig en duurzaam zowel qua technische als esthetische mogelijkheden.

De unieke kleuren en oppervlaktestructuren van deze collectie bieden u de ultieme beleving van echt beton en integreren zo uw persoonlijkheid binnen de ruimte. Naast de traditionele formaten, bieden de XXL slabs een subtiele variatie in kleur en zorgen zo voor een tijdloos en uniek vloeroppervlak. De tegels zijn zowel geschikt voor de vloer als de wand. De grootformaat varianten kunnen dienst doen als oppervlaktebekleding voor meubels, desks en verschillende andere toepassingen. De mogelijkheden met deze serie keramische topproducten zijn eindeloos!

Ontdek Endless bij een Qstone verkooppunt in uw buurt.

6 kleuren

Nero

Grigio

Bianco

Avorio

Beige

Taupe

7 formaten

formaten_endless